A képanyag illusztráció, saját termékeinkről fotók hamarosan feltöltésre kerülnek.
A www.partyretes.hu weboldal jelenleg teszt üzemmódban működik. Valós rendelést nem fogad el.

RENDELÉSI FELTÉTELEK - az odal látogatásának és használatának feltételei

1. Alapok

Amennyiben Ön elérte és részben vagy egészben használja az üzemeltető által üzemeltetett partyretes.hu weboldalt (továbbiakban PartyRétes) és annak aloldalait, társoldalait, akciós oldalait, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri és magára nézve kötelezőnek tekinti, illetve elfogadja jelen Rendelési Feltételeket, amely Ön és a PartyRétes, illetve az azt üzemeltető személy között, mint egyezség létrejött. A PartyRétes fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa a Rendelési Feltételeket, és az Ön felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes Rendelési Feltételeket. Amennyiben nem ért egyet az Rendelési Feltételekkel, kérjük, ne látogassa a PartyRétes oldalt, ne rendeljen annak kínálatából.

2. Személyi feltételek

A PartyRétes természetes személytől és cégtől is elfogad megrendelést. Cég esetén mindenképpen szükséges 1 fő kontaktszemély megadása. A PartyRétes mindent megtesz, hogy - Adatvédelmi elveinek megfelelően - az Ön személyes adatai a lehető legnagyobb diszkrécióval és felelősséggel legyenek kezelve. Az általunk gyűjtött információk kizárólag ahhoz szükségesek, hogy az Ön vásárlását lehetővé, az oldal ismételt használatát és a vásárlás folyamatát az Ön érdekében gyorsabbá, praktikusabbá tegyék. Harmadik féllel csak akkor osztunk meg információt, ha azt Ön a vásárlás során igényli.

3. Szállítási és vásárlási feltételek

A fizetés módozatai

1.) Készpénzzel, az áru átvételekor. (Kiszállításkor vagy a PartyRétes telephelyén - alatt - ún. Személyes átvétel esetén.)
2.) átutalással vagy személyesen bankunk bármely fiókjában a rendelést visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra. (Az átutalás költsége a megrendelőt terheli.) Átutalás esetén az áru átvétel feltétele, hogy az ellenérték a PartyRétes bankszámláján megjelenjen.
A jelenlegi minimális rendelési érték bruttó 1.980 Ft. Ez 12 darab 60 grammos rétes ára.

A szállítás módozatai

A.

A PartyRétes kizárólag saját maga szállítja frissen termékeit, viszont nem vállal felelosséget az esetleges nem várt műszaki és forgalmi jellegű akadályok, hibák által bekövetkező károkért és késedelmekért. Külső futárszolgálatos szállítás kizárólag a megrendelő egyértelmű írásbeli kérésére és saját felelősségvállalására kérhető.

B.
---- 40km-es körzetén belül ingyenes a kiszállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén. Az összeg alatti, illetve a szállítási területen kívüli, magyarországi rendelések esetén külön kérésre egységesen 50 Ft / km díjon szállítunk. A pontos szállítás díjáról a megrendelés automatikus visszaigazolásától eltérő külön levélben tájékoztatjuk Önt, mely a megrendelés terjedelmétől, súlyától és végösszegétől függően változhat.

Külföldre nincs kiszállítás.

4. Árak

Az árakat, fizetési feltételeket az PartyRétes minden előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja. A vásárló minden esetben köteles megfizetni az éppen aktuális minden olyan adót, illetéket, amelyet az adott időpontban a hatályos magyar jogszabályok és pénzügyi rendelkezések előírnak. A feltüntetett árak csak és kizárólag on-line vásárlás esetén érvényesek. Az előrendelt, illetve előre kifizetett termékek árai nem változhatnak, azokra a PartyRétes árgaranciát vállal. A PartyRétes oldalain feltüntetett árak a rajta kívülálló beszállítók árképzése alapján bármikor változhatnak, így a rendelések csak a visszaigazolás után érvényesek. A PartyRétes árai magyar forintban vannak megadva és tartalmazzák az ÁFÁ-t és a mindenkor hatályos adókat. A PartyRétes oldalon feltüntetett árak csak és kizárólag a weboldalon tett megrendelések esetén érvényesek. Az esetleges külön kért extra csomagolás és értékbiztosítás költségei a vásárlót terhelik.

5. Hibák

A PartyRétes nem vállal felelősséget a tipográfiai és egyéb elírási hibákért, és fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa az olyan megrendelést, amely bármely okból téves adatokat tartalmaz, akár a visszaigazolást követően is. A PartyRétes az átvett termék után minőségi kifogást csak abban az esetben fogad el, ha annak okai egyértelműen a kifogásolt termékre vonatkozik, külső beavatkozás nélkül. Amennyiben a kifogás jogos, a PartyRétes a kifogásolt termék ellenértékét visszatéríti. A minőségi kifogás időintervalluma 6 óra, mely a rendelt rétesek átvételének időpontjától számítandó.
Az oldalon található termékképek, fotók egyes esetekben csupán illusztrációk, nem minden esetben az adott termék valós kinézetét tartalmazzák. A PartyRétes elhárít mindenfajta felelősséget, kifogást, amely a termékfotó és a konkrét termék közötti különbözőségből adódik. A termékfotókon szereplő www.PartyRétes.hu betűket tartalmazó vízjel nem a termék része, csupán a webáruházba való feltöltéskor az egyediséget adó jelzés, mely azt a célt szolgálja, hogy a fáradságos munkával elkészített fotókat más ne használhassa fel illegálisan.

6. Rendelés

Az Ön által kiválasztott terméket egy, a PartyRétes részére küldött rendszerlevélben rendelheti meg. Egy, ugyanazon terméket többen is megrendelhetnek. Amennyiben a rendelt termékből korlátozott darabszám áll rendelkezésre, akkor a dátumilag előbb rendelő vásárlót illeti meg a termék. Minden egyes vásárlásnak pontos időpontja kerül rögzítésre dátum-óra-perc-másodperc alapon. Az Ön által írásban adott rendelést a PartyRétes automatikusan visszaigazolja, ez nem hivatalos ajánlatként tartalmazza a legfontosabb adatokat. Az automatikus visszaigazolással szerződés még nem jön létre. A PartyRétes-nak joga van indoklás nélkül visszautasítani a rendelést, a rendelés visszaigazolása után is, amelyek nem teljesek, illetve nem korrekt információkat tartalmaznak. A PartyRétes-nak joga van megbizonyosodni a személyes adatok valódiságáról.
Weboldalunkról történő megrendelés esetén a megrendelés után küldött számítógépes rendszerüzenet nem hozza létre automatikusan a szerződést. Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve, ha azok minden gondosság ellenére tévesen/hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket a hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást. Amennyiben ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat. A honlapunkon feltüntetett árak, képek, leírások csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek.

A megrendelés lemondása

Megrendelés lemondására a kért szállítási időpontot megelőzően lehetőség van.
- 24 órával előtte a lemondás díjmentes.
- 12 órával előtte a lemondási díj a rendelési végösszeg 50%-a.
- 6 órával előtte a lemondási díj a rendelési végösszeg 100%-a.
A lemondás csak írásban, e-mailen lehetséges. A lemondásnak tartalmaznia kell a megrendelés számát, mely az automatikus megrendelési értesítőben található meg.

7. Fizetés

Ha a rendelést előzetes pénzfizetés is kíséri, a terméket a továbbiakban CSAK a rendeléssel rendelkező vásárló veheti meg, annak lemondásáig, illetve a visszaigazoláson szerepelő feltételek fennállásáig. A megrendelt - Figyelem! Nem a kifizetett! - termékkel kapcsolatban a megrendelő jogi intézményének előírásai érvényesítendők.

8. Harmadik fél

A PartyRétes az oldalon, illetve az eladási helyen pár olyan szolgáltatást kínál, amelyet harmadik fél is végez. Jelen szabályzattal Ön elfogadja, hogy a PartyRétes nem felelős az Ön és a harmadik fél között létrejövő - szerződési feltételek vonatkozásában, - a szolgáltatás minőségével, - bármilyen, a szolgáltatás kapcsán közvetlenül vagy közvetve létrejövő káresemény vonatkozásában.

9. Viták

Jelen szabályzat elfogadásával Ön kijelenti, hogy harmadik személy által a PartyRétes-en keresztül nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a PartyRétes oldal üzemeltetőjét, (és a számára munkát végzőket, dolgozókat).

Kérjük, mindennemű problémájával, észrevételével, javaslatával, panaszával forduljon hozzánk bizalommal.
Panasz esetén: Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség 1088 Budapest , József Krt. 6. Telefon: 06 1 210-4665

10. Adatok pontossága

A különböző pénzügyi információk, amelyek az árajánlat, előleg, részletfizetés, stb. kondícióira vonatkoznak, tájékoztató jellegűek, és csak visszaigazolás esetén érvényesek. A PartyRétes mindent megtesz, hogy az oldalon található összes adat, információ korrekt, naprakész legyen, azonban elhárít minden felelősséget, amely a site-on véletlenül előforduló téves információkból, elírásokból, tipográfiai hibákból adódik.

11. Adatok beérkezése, feldolgozása

A PartyRétes a személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös figyelmet fordít az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) fokozott betartására. Az információs önrendelkezési jog érvényesítése végett a PartyRétes a személyes adatokat kizárólag az érintett hozzájárulásával tárolja és dolgozza fel adatállományaiban, és mindenki számára követhetővé teszi az adatfeldolgozás egész útját, vagyis hogy mely adatok, milyen célokra, ki által, hol és mikor kerülnek feldolgozásra.

12. A PartyRétes által gyűjtött adatok

A PartyRétes automatikusan gyűjt információkat egyes oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról. Ezek az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és statisztikai célokat szolgálnak.

13. A PartyRétes hírlevele

Regisztrálásával elfogadja, hogy a PartyRétes bármikor elektronikus levélben értesíthesse aktualitásairól. A hírlevelek az alábbi címről érkezhetnek: hirlevel@PartyRétes.

14. Az adatok továbbítása

A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez. A szolgáltatások egyes részeinek eléréséhez regisztráció szükséges. A regisztráció során a PartyRétes az alábbi személyes adatokat kéri megadni: név, cím, telefonszám. Az érintett a PartyRétes által kezelt adatait a főlapon elhelyezett link segítségével bármikor megtekintheti, módosíthatja. Az adatkezeléshez való hozzájárulás esetén a PartyRétes a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A PartyRétes a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató a regisztációs kérdőívet kitölti, és a Regisztráció gombra kattint.

A regisztrációs kérdőíven link mutat jelen Adatvédelmi irányelvekre abból a célból, hogy a látogató annak teljes ismeretében döntsön a hozzájárulás megadásáról vagy megtagadásáról. Az adatkezelés célhoz kötöttsége Az adatgyűjtéssel a PartyRétes elsődleges célja, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson felhasználói számára, továbbá megteremtse az interaktív kommunikáció lehetőségét. A személyes adatok megadása révén a PartyRétes képessé válik arra, hogy az adott felhasználó érdeklődésére számot tartó tartalmat szolgáltasson, illetve hirdetéseket közvetítsen részére. A PartyRétes csak fenti célok megvalósulásához elengedhetetlen adatokat gyűjti, és azokat csak a szükséges mértékben és ideig tárolja. A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag a PartyRétes kezeli, és azokat az érintett előzetes hozzájárulása nélkül senkinek nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra. A Szolgáltatások egyes részeinek igénybevétele esetén (pl. online hirdetés, vásárlás) a PartyRétes a személyes adatokat szerződéses partnereinek is továbbíthatja. Az automatikusan gyűjtött, összevontan kezelt, kollektív információkat a PartyRétes megoszthatja az oldalain hidetőkkel és Rendelési partnereivel. Az Adatvédelmi Biztoshoz való bejelentés folyamatban van.

15. Adatbiztonság

A PartyRétes mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében. Ennek keretében gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről és az eljárási szabályok kialakításáról, amelyek az adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés vagy megsemmisülés elleni védelméhez feltétlenül szükségesek. Habár a PartyRétes minden erőfeszítést megtesz a személyes adatok védelmében, a technika jelen állása mellett mégsem szavatolhatja az interneten keresztül történő adatátvitel, a részére küldött, vagy oldalairól lehívott adatok teljes biztonságát. Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért a PartyRétes felelősséget nem vállal.

16. Az elektronikus szerződéskötés lépései, a vásárlás menete

16/1. Keresés a rétesek között, a kívánt rétes megtalálása A keresés többféle módon történhet:- ha konkrét elképzelései vannak, egyszerűen írja be a keresett rétes nevét vagy a szót, kifejezést vagy szótöredéket a jobb oldalon fent elhelyezett keresőboxba.

16/2. A rétesek virtuális kosárba helyezése, kosártartalom módosítása Ebben a pontban az adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségeit írjuk le. Amikor megtalálta a keresett rétest, a találati oldal jobb szélén a rétes nevével, képe alatt elhelyezett kosár gombra klikkelve 6 darab rétest helyez a virtuális kosárba. A kosár ekkor aktív állapotba kerül, majd a kosár oldalon van lehetősége darabszámot váltani, a darab szó előtti boxba írja be a kívánt darabszámot, mely alapesetben 1 db, majd klikkeljen a 'FRISSÍT' gombra. Ekkor a virtuális kosarában módosul a kiválasztott rétesszám, ahol bármikor módosíthatja, növelheti, csökkentheti a darabszámát, de akár - ha meggondolta magát - törölheti is.

16/3. Megrendelés elküldése Az Ön által kiválasztott rétest egy, a PartyRétes-nek küldött rendszer e-mail-ben rendelheti meg. Egy, ugyanazon terméket többen is megrendelhetnek. Az Ön által e-mailen adott rendelést a PartyRétes visszaigazolja, ez hivatalos ajánlatként tartalmazza a legfontosabb adatokat.

16/4. Fizetés A megrendelt rétest a szállítás módjának megfelelően kell kifizetni. Futárszolgálat esetén a futárnak, személyes átvétel esetén az üzletben.

16/5. Megrendelt rétes átvétele/szállítás A megrendelt és leegyeztetett termékeket a PartyRétes a rendelésben megjelölt módon továbbítja.

 • Üzemeltető adatai:

  Címe:
  Adószám:
  Adóazonosító:
  KSH szám:
  Megyei Bíróság mint Cégbíróság által bejegyezve
  Nyilvántartási szám:
  Vállalkozói tevékenység kezdete:
  Adatvédelmi biztos nyilvántartási száma:
  Webldal: www.PartyRetes.hu
  E-mail: retes[kukac]PartyRetes.hu
  Telefon:
  Kapcsolattartó személy neve:
  Szerződés nyelve: magyar
  A megkötött szerződés írásban kötöttnek minősül, mely a későbbiekben visszakereshető
  A szerződés egyelőre nem utal semmilyen magatartási kódexre


2012.07.25.