DOSZPOD CSALÁDI CUKRÁSZAT ÉS PÉKSÉG MÉLYKÚT
Frissítés miatt megtisztelő érdeklődésüket
az alábbi telefonszámokon fogadjuk:
Doszpod László cukrász mester:30/5590969
Iroda: H-P:8-12-ig:30/9022156
A képanyag illusztráció, saját termékeinkről fotók hamarosan feltöltésre kerülnek.
Hogyan rendeljünk rétest?
A friss házi rétes megrendelésénél érdemes kicsit előre tervezni. A legjobb rétesek az elkészüléstől számítva maximum 6 óráig élvezhetők teljes értékűen. Természetesen ezt követően is eltarthatóak még 1-2 napig, de már nem érvényesül az a friss hatás. A 60 grammos rétes pont akkora, amekkora egy kis desszertes tányérkára felfér, illetve szinte 1-2 harapással magunkévá tehetjük. Éppen ezért hívjuk partyrétesnek. Ezeket a réteseket 6-osával szállítjuk, de a kosárban lehetőség van szinte bármilyen mennyiségben rendelést leadni. Figyelembe kell venni, hogy a napi kapacitásunk jelenleg 2.000 darab rétesre korlátozódik, ami megközelítőleg egy 1.000 fős rendezvényen fogyhat el.

Amennyiben tudjuk, hogy hány fő fogja fogyasztani a réteseket, akkor kiszámolhatjuk, hogy összesen mennyire van szükségünk. Vannak, akik nem szeretik a rétest, vannak, akik pedig imádják, ezért nyugodtan meg lehet duplázni, triplázni a résztvevő személyek számát, így megkapjuk a rétesszámot.

A réteseket legjobb pár nappal, akár hetekkel előre megrendelni, de megbirkózunk a 6 órás időhatárral is. Tudni kell, hogy a réteseket minden esetben frissen szállítjuk, így a megrendeléskor nagyon fontos, hogy kitöltsük a kívánt időpont mezőt.

A réteseket 6-os egységekre bontottuk, tehát minden fajtából 6-ot lehet rendelni, ez érthető, mivel 1 darabot nem gazdaságos kisütni nekünk, és bízva sütési tudásunkban biztosak vagyunk benne, hogy elfogy egy fajtából minimum 6 darab.

Sütödénk megyében, van. Ezért első sorban a megyében szolgáljuk ki a rétes iránti igényeket. Ez nem jelenti azt, hogy egy nagyobb rendezvényre ne szolgálnánk ki rétest. Úgy, ahogyan a 12 rétest kiszállítjuk egy egyszerűbb baráti vagy családi ebédhez, úgy nem okoz gondot, ha egy esküvőre kell 2.000 darabot szervíroznunk pl. Miskolcon, ami 300 km tőlünk.

Bármilyen rendezvényről legyen is szó, rendelhet tőlünk bizalommal. A 10-20 fős kerti partikon nagy sikere szokott lenni réteseinknek, de bankettek, üzleti ebédek, konferenciák, csapatépítő tréningek is előszeretettel választják ezt az egyszerű de isteni finom desszertet.

Jelenleg 20 fajta rétes közül lehet választani, de folyamatosan töltünk fel különlegességeket, mivel szinte bármilyen töltelékből lehet igazán finom és néha extrém házi rétest is készíteni. Ilyen például a szarvasgombakrémes, pizzás, csigás, kagylós, kolbászos, körtés, ananászos... és még számos variációt el tudunk képzelni. Szinte minden sütés alkalmával kipróbálunk valami újat, valami igazán különlegeset. Érdemes nap-mint-nap visszatérni oldalunkra vagy követni a bejegyzéseinket a Facebook-on.

A www.partyretes.hu weboldal jelenleg teszt üzemmódban működik. Valós rendelést nem fogad el. Amennyiben szeretné, hogy értesítsük a weboldal élesben való működéséről, kérjük jelezze ezt a kapcsolat oldalunkon.

Amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal, írjon üzenetet vagy csatlakozzon Facebook oldalunkhoz.

Az Ön rétes sütője:
DOSZPOD CSALÁDI CUKRÁSZAT ÉS PÉKSÉG MÉLYKÚT